SICK IVP AB söker en Applikationsingenjör med industriell erfarenhet

SICK IVP AB i Linköping är en del i det multinationella tyska familjeföretaget SICK som är en av världens ledande tillverkare av sensorer och sensorläsningar med 26 säljbolag och 4600 anställda över hela världen.
Vi utvecklar världens snabbaste kameror och läsningar inom både 2D och 3D Machine Vision som används för kvalitetssäkring och effektivisering med kunder inom bil-, trä-, förpacknings-och elektronikindustrin samt logistik och distribution.

SICK IVP söker dig som applikationsingenjör med en industriell bakgrund.

Läs mer om tjänsten under rekrytering www.paragera.se. Du är också välkommen att ringa SICK IVP,s produktenhetschef Anders Murhed på 013-362121 eller deras personalchef Mikael Sundh på 013-4704041 för mer information.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar