SICK IVP söker kvalificerade ingenjörer till sin utvecklingsavdelning

Paragera fortsätter att rekrytera kvalificerade medarbetare till SICK IVP AB i Linköping.  Deras utvecklingsavdelning söker resurser inom systemutveckling, testledning, systemarkitektur och HW/FPGA utveckling.

SICK IVP utvecklar industriella kameror och sensorer som används för kvalitetssäkring inom industrin. Företagets 3D-teknik är världsledande och den senaste 3D-kameran för industriella tillämpningar utsågs till årets Vision innovation 2010.  2011 blev företaget utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplaster i en medarbetarundersökning.

För att läsa mer om tjänsterna och ansöka surfa in på http://paragera.se/rekrytering

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar