KGK Semel söker Systemtekniker

KGK Semel AB förstärker nu sin verksamhet och söker en systemtekniker till kontoret i Linköping. Tjänsten erbjuder varierande arbetsuppgifter med fokus på utveckling, felsökning och problemlösning inom de produkter och tjänster KGK Semel erbjuder inom system för information och kommunikation inom yrkestrafiken. För rätt person finns också möjligheten att ha ett eget ansvar för design och utveckling av användargränssnitt inom trafikledningssystemet. I tjänsten ingår också att följa upp och kvalitetssäkra systemet ute hos kund. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan bidra till att skapa goda kundrelationer. På denna länk finner du annonsen

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar