Great Place to Work – Employer Branding – Linköping

SICK IVP i Mjärdevi befäster ställningen som en av Sveriges bästa arbetsplatser i en rikstäckande medarbetarundersökning. Det är tredje gången inom fem år som Mjärdeviföretaget får priset Great Place to work.  SICK IVP har ett mångårigt samarbete inom Human Resources tillsammans med Paragera.

– Vi är mycket glada över att våra medarbetare trivs så bra och att vi tillsammans lyckas skapa en uppskattad arbetsmiljö, säger Mikael Sundh på Paragera, som är inhyrd som personalchef på SICK IVP. Spännande teknik, frihet under ansvar och bra balans mellan arbete och fritid, är några av de positiva kommentarer vi fått in i samband med undersökningen.

Mer om utmärkelsen går att läsa på denna länk

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar