Vi söker en rekryteringsansvarig

Vi på Paragera är stolta över att på en regionala marknaden kunna leverera en bredd av tjänster inom ledar- och medarbetarutveckling, HR-konsulting och rekrytering. Inför våra framtida satsningar söker vi dig som med entusiasm och optimism vill bli ansvarig för våra rekryteringsuppdrag.    Under nästa år kommer vi ytterligare bredda vårt erbjudande för att bli en ännu mer komplett partner inom personalområdet. Inför denna satsning söker vi dig som med entusiasm och optimism vill ansvara för våra rekryteringsuppdrag. Vi erbjuder dig ett utvecklande och självständigt arbete där du har direkt möjlighet att påverka din egen roll och där du får möjlighet att fortsätta att utveckla vårt rekryteringserbjudande.
Tjänsten innebär att genomföra företags- och kravprofilsanalyser där du bidrar med dina kunskaper inom organisation, kompetenskartläggningar, löne- och villkorsfrågor och val av annonseringsmedier. Du kommer genomföra djupintervjuer, personlighetstester och referenstagningar för att i slutändan uppnå våra kunders förväntningar.
Vi söker dig med ett genuint intresse för och gedigen erfarenhet av rekryteringsarbetet och dess olika delprocesser. Vi tror att du är en person som har ett väl upparbetat nätverk och en naturlig förmåga att skapa goda relationer.
Som medarbetare på Paragera blir du del av ett prestigelöst och aktivt team med en kreativ och positiv atmosfär. din erfarenhet och drivkraft gör dig till en betydelsefull resurs för oss i vidareutvecklingen av vår verksamhet.
Blir du nyfiken på vilka vi är och vad som väntar runt hörnet? För mer information kontakta Mas Klippinger på 013-470 40 42 alt. mats.klippinger@paragera.se.

Ansökt till denna tjänst: Rekryteringsansvarig

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar