God Jul och Gott Nytt år!

TACK alla kunder och samarbetspartners för ett intressant och utvecklande 2017! Nu ser vi förväntansfullt fram emot ett spännande 2018.

Vi har under året upplevt en mycket framgångsrik period och haft en stark efterfrågan inom alla våra tre tjänsteområden – Ledarutveckling, Rekrytering och HR-konsulting. Under hösten har vi även haft möjligheten att förstärka vårt team med ytterligare två kollegor, Sara Wennstam och Lina Boozon Ekberg, som har tagit sig an uppgifter inom HR-konsulting och rekrytering. Under 2018 kommer vi att växa ytterligare och är redan nu igång med att rekrytera en HR-konsult som vi hoppas ha på plats till våren! Vi kommer även att byta upp oss till nya lokaler, samt starta upp chefsutbildningar och mentorprogram.

Som julgåva, till oss och våra kunder, har vi på Paragera i år valt att skänka ett bidrag till Naturskyddsföreningens arbete med att rädda Östersjön. Dör våra hav dör vi!

Avslutningsvis tackar vi för ett gott samarbete och önskar er en trevlig jul och nyår!