HR-manageruppdrag på Narrative

Vi är idag väldigt glada för att få förtroendet att inleda ett samarbete med Narrative . I uppdraget kommer Jenny Petersson gå in i rollen som HR-manager åt Narrative. Jenny kommer under våren främst att arbeta med att driva och utveckla operativa och strategiska HR-frågor inom Narratives verksamhet.

Narrative utvecklar en liten kamera och app som gör det enkelt att fånga berättelsen om ditt liv i bilder. Kameran är liten som ett frimärke och bärs som ett clip på kläderna, där den tar bilder automatiskt som sedan organiseras i Narratives app. Narrative grundades år 2012 av bl a Martin Källström och företaget är en het kandidat till Ny tekniks 33-lista.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar